Φυλλάδιο Δώρων και Προσφορών Tupperware Νοεμβρίου 2019

Δείτε το φυλλάδιο της Tupperware με τα δώρα κλεισίματος επιδείξεων, τα δώρα οικοδεσποινών αλλά και τις νέες απίθανες προσφορές για τον Νοέμβριο!

Σε αυτό το νέο φυλλάδιο Δώρων και Προσφορών, η Tupperware προσφέρει τα μεγάλα Σινιέ δοχεία (τετράγωνα) από 19 ευρώ, Κρύσταλ Γουέιβ Κούπα στα 10 ευρώ καθώς και Ντούο Μπωλ στα 14 ευρώ (από 22 ευρώ). Επίσης, θα βρείτε δοχεία με χωρίσματα στα 20 ευρώ (από 37 ευρώ) καθώς και Μόντουλαρ Μπωλ στα 22 ευρώ (από 40).

Και φυσικά, στο φυλλάδιο μπορείτε να δείτε και τα απίθανα δώρα που θα πάρετε αν κάνετε μια επίδειξη Tupperware στο σπίτι σας. Με κάθε επίδειξη που κλείνετε παίρνετε εντελώς δωρεάν ένα πολύ χρήσιμο δοχείο Tupperware και τα δώρα πολλαπλασιάζονται ανάλογα με τις παραγγελίες που θα γίνουν στην επίδειξη.

Και μην ξεχνάτε: H Tupperware προσφέρει έκπτωση 50% στις κυρίες ή στους κυρίους που θα έρθουν στην παρέα της Tupperware έως την Τρίτη 5 Νοεμβρίου!

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε το νέο φυλλάδιο σε μορφή PDF.  Προσοχή: Οι προσφορές του φυλλαδίου θα ισχύουν μέχρι 4 Δεκεμβρίου 2019.

Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware