Φυλλάδιο Δώρων και Προσφορών Tupperware Σεπτεμβρίου 2019

Δείτε το νέο φυλλάδιο της Tupperware "Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ", με τα δώρα κλεισίματος επιδείξεων, τα δώρα οικοδεσποινών αλλά και τις νέες απίθανες προσφορές του Σεπτεμβρίου.

Σε αυτό το νέο φυλλάδιο Δώρων και Προσφορών, η Tupperware μας προσφέρει σε πολύ καλές τιμές Κάνιστερ, Τρίφτες Χειρός, Κανάτα για παρασκευή κρύου καφέ, Κρύσταλ Ποτήρια, σετ Δοχείο Σάντουιτς με Μπουκάλι νερού (στα 19 ευρώ), θήκες για μπουκάλια νερού, Πρισμα Μπωλ, αλλά και Νέα Μόντουλαρ για αποθήκευση τροφών.

Παράλληλα στο φυλλάδιο θα βρείτε πληροφορίες για το πως μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν όλο το δειγματολόγιο Tupperware (με παραγγελίες 400 ευρώ σε 4 εβδομάδες).

Επίσης, υπάρχουν το δώρα Κλεισίματος Επιδείξεων που αυτή τη φορά είναι ένα Μάτζικ Μπωλ 1,5λ, ενώ για ευχαριστήριο δώρο στις οικοδέσποινες δίνεται το Μάτζικ Μπωλ των 4,3λ. Επίσης, ανάλογα με την επίδειξη υπάρχουν τα εξής δώρα: Μάτζικ Μπωλ, Γίγα μπωλ 10λ, Μεγάλο Ντελίς, Ντελίς , Πρίσμα Μπωλ, Πρίσμα Ποτήρια, Σετ Κουτάλια, Κρύσταλ Μπωλ, Ντελίσιμο, Σετ Εργαλείων Κουζίνας, Σετ Ψυγείου Μόντουλαρ, Σετ Κοκτέιλ

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια επίδειξη Tupperware και θα πάρετε τα δώρα οικοδεσποινών εντελώς δωρεάν.

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε το φυλλάδιο  "Το καλοκαίρ είναι ακόμα εδώ" σε μορφή PDF.

Προσοχή: Οι προσφορές του φυλλαδίου θα ισχύουν μέχρι 24 Σεπτεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Tupperware
Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware