Φυλλάδιο Tupperware Star Bazaar - Μάρτιος 2020

Δείτε το νέο φυλλάδιο "Star Bazaar" της Tupperware για τον Μάρτιο 2020, που είναι γεμάτο με προσφορές για τα ποιοτικά και οικολογικά προϊόντα της εταιρείας από 10 έως και 25 ευρώ.

Στο νέο φυλλάδιο που ισχύει μέχρι 17 Μαρτίου θα βρείτε: Κιτ Φαγητού, Μίνι Μπουκάλια, Τζούνιορ Μπωλ, Τετράγωνο Δοχείο "Χαβάη", Μίνι Μόντουλαρ Μπωλ, Μόντουλαρ Οβάλ, Πετσέτα του Σεφ, Σουρωτήρι, Σινιέ Παραλληλόγραμμο, Αυγοθήκη 10 θέσεων, Δοχεία Ψυγείου, Τουίν Σετ Γοργόνες και Πειρατές, Κρύσταλ Γουέιβ, Τετράγωνο Δοχείο, Πρίσμα Κανάτα, Αλέγκρα Μπωλ, Παραλληλόγραμμο Δοχείο και Στρογγυλό Κάνιστερ, Στόρερ Κρεμμυδιών, Μούλτι Στόρερ, Δοχείο Ψύξης Κουλ, Ντούο Σέρβερ, Ντελίσιμο, Τυριέρα Σμαρ, Σετ Μόντουλαρ Μπωλ. Όλα αυτά από 10 έως και 25 ευρώ!

Επίσης, είναι σε προσφορά η μικρή γάστρα Ούλτρα Πλας: με 35 ευρώ παίρνετε δύο Ούλτρα Πλας Τετράγωνο 500ml, ενώ με 40 ευρώ αγοράζετε τη Φόρμα Σιλικόνης για Κέικ!

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να δείτε το νέο φυλλάδιο Star Bazaar της Tupperware σε μορφή PDF. Σημειώστε τους κωδικούς των προιόντων που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας μήνυμα με την παραγγελία σας έως την Τρίτη 17-3-2020 -- δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες εδώ.

Κατάλογος Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware