50% σε απαραίτητα προϊόντα Tupperware για τα Χριστούγεννα!

Αν ετοιμάζεστε για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, ψάχνετε δώρα και χρήσιμα σκεύη, δείτε τις νέες φανταστικές προσφορές της Tupperware σε χρήσιμα χριστουγεννιάτικα προϊόντα.

Η Tupperware βάζει στη μισή τιμή δοχεία, εργαλεία, μπουκάλια και εξαρτήματα που θα χρειαστούμε για την προετοιμασία του τραπεζιού αλλά και τα δώρα μας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε στη μισή τιμή την γάστρα Ούλτρα Πλας όπως επίσης και το Έξτρα Τσόπερ, το Ρολ Πρες, το Μέγκα Μπωλ των 7.5λ και το Κορνέ Ζαχαροπλαστικής. Ό,τι πρέπει δηλαδή για την προετοιμασία του τραπεζιού.

Επίσης, θα βρείτε το Ντελισιέ και χρήσιμα Κρύσταλ Μπωλ σε διάφορα μεγέθη για το σερβίρισμα, όπως επίσης και Κόντισερβ για το λάδι και ξύδι μας.

Και επειδή σε κάθε τραπέζι υπάρχουν περισσέματα, δείτε τα δοχεία Μόντιουλαρ και τα Κρύσταλ Γούειβ σε πάρα πολλά μεγέθη για να διατηρήσετε φαγητά και γλυκά.

Και για δωράκια, δεν υπάρχει κάτι πιο χρήσιμο από τα οικολογικά μπουκάλια της Tupperware ή τα Δοχεία Φαγητού με διάφορες παιδικές παραστάσεις.

Όλα αυτά στη μισή τιμή μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου!

Δείτε τα αναλυτικά στις εικόνες παρακάτω, σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας την παραγγελία σας.

50% σε απαραίτητα προϊόντα για τα Χριστούγεννα

50% σε απαραίτητα προϊόντα για τα Χριστούγεννα

Θέλω να παραγγείλω!
Εκπτωση
50%
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Δώσε αστέρια!

MO: 3.4 (ψήφοι: 157)

Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware