Η Tupperware λέει Happy Halloween με νέες απίθανες προσφορές!

To φετινό Halloween είναι στις 31 Οκτωβρίου και η Tupperware μας βοηθά να ετοιμαστούμε για τα πάρτυ μας προσφέροντας μας σε πολύ καλές τιμές όλα τα χρήσιμα σκεύη και εργαλεία που θα μας είναι απαραίτητα. 

Στο νέο φυλλάδιο "Happy Halloween" μπορείτε να βρείτε σκεύη και εργαλεία που θα σας φανούν χρήσιμα σε ένα Halloween πάρτυ, όπως Κρύσταλ Μπωλ, Ντελισιέ, Κορνέ Πάρτυ, Σετ Κουτάλα - Λαβίδα, Κόντισερβ 1λ και Κόντισερβ μικρό, Πιεστή Σκόρδου, Στρογγυλό Κάνιστερ Minions Halloween, Κόπτη Ζύμης, Κλικ Μποξ, Πινέλο Σιλικόνης, Φύλλο Σιλικόνης, Μαχαίρι Γενικής Χρήσης, Μικρή Κανάτα Σερβίς, Κανάτα Θερμός Πρίμιουμ, Σέικερ για Αφρό Γάλακτος και πολλά άλλα.

Μαζί και μια συνταγή για "τρομακτικές μπανάνες" για να γελάσουν όλοι!

Πατήστε εδώ αν θέλετε να δείτε το φυλλάδιο  "Happy Halloween" σε μορφή PDF ή δείτε τους κωδικούς και τις τιμές των προϊόντων της προσφοράς απευθείας στις παρακάτω εικόνες.

Υπενθύμιση: Αν σας ενδιαφέρουν κάποια προϊόντα της προσφοράς, παρακαλούμε σημειώστε τους κωδικούς τους.

tupperware happy halloween 2019

tupperware happy halloween 2019

tupperware happy halloween 2019

tupperware happy halloween 2019

tupperware happy halloween 2019

 

Προσοχή: Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 30 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Γι' αυτό αν σας ενδιαφέρει κάτι, πατήστε το παρακάτω κουμπί και στείλτε μας άμεσα την παραγγελία σας! Θυμηθείτε να γράψετε τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε!!!

Θέλω να παραγγείλω!
Τιμή προσφοράς από
€9.00
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Δώσε αστέρια!

MO: 3.7 (ψήφοι: 19)

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware