Μόνο για λίγες μέρες: 100 προϊόντα Tupperware με έκπτωση 50%!

Αυτή είναι προσφορά! Τώρα και μόνο για λίγες ημέρες, η Tupperware βάζει στη μισή τιμή 100 από τα καλύτερα προϊόντα του καταλόγου.

Στο νέο φυλλάδιο "Mega Party" της Tupperware, η εταιρεία προσφέρει 100 προϊόντα καταλόγου με 50% έκπτωση. Έτσι, θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας αρέσει ή σας χρειάζεται και θα το κρατήσετε μια ζωή, όπως για παράδειγμα: Έξτρα Τσόπερ, Σπίντυ Τσόπερ, Ρολ Πρες, Σπίντυ Κάρουζελ, Μούλτι Σεφ, Κόντισερβ, Μέγκα Μπωλ, Φύλλα και Ταψάκια Σιλικόνης, Σέικερ, Κορνέ Ζαχαροπλαστικής, Δοχεία Μόντουλαρ, Κρύσταλ Μπωλ σε διάφορα μεγέθη, γάστρες Ούλτρα Πλας, Μπουκάλια νερού, Κανάτα Θερμός Πρίμιουμ, Ντέλι Φλεξ, Μεταλλικό Θερμός με στόμιο, Τυριέρα Σμαρτ, Στόρερ Πατάτας και κρεμμυδιών, Δοχεία Σάντουιτς και δοχεία με χωρίσματα, Δοχεία Κατάψυξης, αλλά και Μάικρο Χύτρα Ταχύτητας και Μάικρο Γκριλ και Μάικρο Μούλτι Μεγάλο για τα μικροκύματα, και πολλά ακόμα. 100 προϊόντα στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα της προσφοράς, τους κωδικούς και τις τιμές τους στις παρακάτω εικόνες.  Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων Tupperware που σας ενδιαφέρουν και στείλε μας μήνυμα με την παραγγελία σας! Δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες.

Και όπως πάντα μην ξεχνάτε: Με κάθε παραγγελία σας, το mytaper.gr σας προσφέρει δώρο ακόμα περισσότερα προϊόντα Tupperware!

100 προϊόντα Tupperware στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ - Φυλλάδιο Mega Party σελ 1

100 προϊόντα Tupperware στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ - Φυλλάδιο Mega Party σελ 2

100 προϊόντα Tupperware στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ - Φυλλάδιο Mega Party σελ 3

100 προϊόντα Tupperware στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ - Φυλλάδιο Mega Party σελ 4

 

Θέλω να παραγγείλω!
Εκπτωση
50%
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Βαθμολόγησέ το!
Average: 5 (3 votes)
Κατάλογος Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware