Νέες σούπερ προσφορές από την Tupperware σε 48 προϊόντα καταλόγου

Μπαίνει Νοέμβρης και η Tupperware συνεχίζει απτόητη τις προσφορές με "Super Deal" το οποίο περιλαμβάνει 48 προϊόντα του νέου καταλόγου σε σούπερ μειωμένες τιμές ακόμα και πάνω από 50%!!!

Στο νέο φυλλάδιο προσφορών της Tupperware θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα του νέου καταλόγου όπως Σινουά, τσάντες και πετσέτες, Δοχεία Σάντουιτς και Δοχεία Φαγητού,  Κάνιστερ σε διάφορα μεγέθη, Εξπρέσιον Κούπες, Μικρά και Μεγάλα Μπουκάλια Νερού, Τουίν, Κρύσταλ Γουέιβ, Φόρμες Σιλικόνης, Πικ Νικ Μπωλ, μικρά και μεγάλα μπωλ και δοχεία, Σούπερ Σεφ, Μίνι Τυριέρα, Θήκη για Μπανάνα, Δοχεία Ψυγείου και Δοχεία Κατάψυξης,  Μόντουλαρ Μπωλ, Ποτήρι Σιλικόνης Μπεμπε,  Στόρερ για Σκόρδα, Μούλτι Στόρερ, Πικαντίλυ, Φόρμες, Αλέγκρα Μπωλ και άλλα πολλά.

Δείτε τα προϊόντα της προσφοράς, τους κωδικούς και τις τιμές τους στις παρακάτω εικόνες. Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων Tupperware που σας ενδιαφέρουν και στείλε μας μήνυμα με την παραγγελία σας! Δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Φυλλάδιο Tupperware "Super Deal" - Νοέμβριος 2020 Σελ 1

Φυλλάδιο Tupperware "Super Deal" - Νοέμβριος 2020 Σελ 2

Φυλλάδιο Tupperware "Super Deal" - Νοέμβριος 2020 Σελ 1

Φυλλάδιο Tupperware "Super Deal" - Νοέμβριος 2020 Σελ 4

 

Θέλω να παραγγείλω!
Τιμή προσφοράς από
€4.00
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Βαθμολόγησέ το!
Average: 5 (1 vote)
Tupperware
Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware