Οι προσφορές της Tupperware για το Halloween!

Το Halloween πλησιάζει και ήδη έχουν ξεκινήσει και τα σχετικά πάρτι! Η Tupperware λοιπόν, μας προτρέπει να το γιορτάσουμε με όμορφο και εύκολο τρόπο χάρη στις νέες προσφορές του φυλλαδίου "Happy Halloween" που περιλαμβάνουν μερικά από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα δοχεία και εργαλεία της εταιρείας. Φυσικά, όλα τα προϊόντα της προσφοράς είναι στα χρώματα του Halloween , το μαύρο και το πορτοκαλί,  και όλα σε... τρομακτικά χαμηλές τιμές!

Στο το νέο φυλλάδιο Happy Halloween της Tupperware θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές όλα όσα χρειάζεστε για την κουζίνα και την ζαχαροπλαστική σας αλλά και για να κάνετε δώρο σε φίλους και συγγενείς, όπως Γάστρες Ούλτρα Πλας, κάνιστερ με υπέροχα σχέδια, προιόντα απο την σειρά σερβίς, μπουκάλια νερού, στόρερ για τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε τέλειο μαύρο χρώμα, σετ εργαλείων κουζίνας, τον φοβερό βραστήρα νερού απο την σειρά Chef Series και άλλα πολλά!

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα της νέας προσφοράς της Tupperware στις παρακάτω εικόνες. Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και στείλε μας μήνυμα με την παραγγελία σας!

Φυλλάδιο Tupperware "Happy Halloween" - Οκτώβριος 2021 σελ 2

Φυλλάδιο Tupperware "Happy Halloween" - Οκτώβριος 2021 σελ 3

Φυλλάδιο Tupperware "Happy Halloween" - Οκτώβριος 2021 σελ 4

 

 

Θέλω να παραγγείλω!
Τιμή προσφοράς από
€9.00
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Βαθμολόγησέ το!
Average: 5 (2 votes)
Tupperware
Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware