Το προϊόν του Μήνα: Κλικ Μποξ, και όλα τα Eξαρτήματα, στη μισή τιμή!

Το προϊόν του μήνα της Tupperware για τον Μάιο είναι το περίφημο Κλικ Μποξ αλλά και τα Εξαρτήματά του, και μπορείτε τώρα να τα αγοράσετε όλα στη μισή τιμή! 

Το Κλικ Μποξ με τα εξαρτήματά του ένα αληθινό πολυεργαλείο, με τρείς λεπίδες - τρία εξαρτήματα, και αμέτρητες χρήσεις στην κουζίνα.

Αποτελείται από τη Βάση Αποθήκευσης, την Εργονομική Λαβή, τον Κάθετο Αποφλοιωτή, τον Πλατύ Κόπτη, τον Οριζόντιο Διπλό Αποφλοιωτή.

Τα εργαλεία του Κλικ Μποξ είναι ιδανικά για να ξεφλουδίσετε λαχανικά και φρούτα με σκληρό εξωτερικό, να κόβετε τα λαχανικά σε φέτες μισού εκατοστού, να αποφλοιώνετε  μαλακά φρούτα και λαχανικά όπως τομάτες, αλλά και σκληρά όπως καρότα ή πατάτες.

Στην προσφορά αυτού του μήνα μπορείτε να πάρετε στη μισή τιμή και τα υπόλοιπα Eξαρτήματα Κλικ Μποξ που είναι:

  • Μίνι Αναδευτήρας
  • Μίνι Τρίφτης
  • Καθαριστής
  • Εργονομική Λαβή
  • Βάση Αποθήκευσης

Με τον Αναδευτήρα μπορείτε να χτυπάτε και να ανακατεύετε μικρές ποσότητες υγρών. Με τον Τρίφτη τρίβετε μικρές ποσότητες υλικών όπως τυρί, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς ενώ με τον Καθαριστή αφαιρείτε  το κουκούτσι από το αβοκάντο, το εσωτερικό από τις πιπεριές, τα  κολοκυθάκια ή τα μήλα.

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το Κλικ Μποξ και τα Εξαρτήματά του στη μισή τιμή, μέχρι το τέλος του Μαΐου. Πατήστε το κουμπί μετά την εικόνα για να επικοινωνήσετε μαζί μας για την παραγγελία σας (δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες).

Το προϊόν του Μήνα: Κλικ Μποξ και Εξαρτήματα Κλικ Μποξ -- στη μισή τιμή!

Θέλω να παραγγείλω!
Εκπτωση
50%
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Δώσε αστέρια!

MO: 4.1 (ψήφοι: 95)

Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware