Το Προϊόν Του Μήνα: Πολυτρίφτης της Tupperware σε απίθανη τιμή!

Το προϊόν του μήνα για τον Ιούνιο είναι ο Πολυτρίφτης της Tupperware που τώρα μπορείτε να αγοράσετε μαζί με τα εξαρτήματά του σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αν δεν το γνωρίζετε, ο Πολυτρίφτης της Tupperware είναι ένα τέλειο πολυμηχάνημα για να τρίψετε φρούτα, λαχανικά ή τυριά, γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Στη βασική του μορφή (κωδ. 756), ο Πολυτρίφτης περιλαμβάνει: Βάση, Εξαρτήματα, Λαβή & Πιεστή & Κώνο για λεπτό άλεσμα. Ο Κώνος για λεπτό τρίψιμο αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να αλέσετε ξηρούς καρπούς, μπισκότα και σοκολάτα για τα γλυκά σας.

Με την προσφορά του μήνα, μπορείτε να αγοράσετε τον Πολυτρίφτη μόνο με 46 ευρώ (από αρχική τιμή 92 ευρώ).

Τα επιπλέον εξαρτήματα του Πολυτρίφτη είναι:

  • Ο Κώνος για χοντρό τρίψιμο (κωδ. 757) που είναι ιδανικός για να τρίψετε λαχανικά όπως καρότο, αγγούρι, κολοκύθι. Τιμή 9 ευρώ  (από 18).
  • Ο Κώνος για λεπτό άλεσμα (κωδ. 758) που είναι ιδανικός για να τρίψετε τυριά για τις πίτες ή τα μακαρόνια σας. Τιμή 9 ευρώ (από 18).
  • Ο Κώνος για τις φέτες (κωδ. 759) που βοηθάει για να κόψετε αγγούρι, πατάτες, καρότα για τις σαλάτες σας. Τιμή 9 ευρώ (από 18).
  • Ο Κώνος για τρίψιμο πάγου (κωδ. 760) που είναι ιδανικός για να τρίψετε πάγο για αναψυκτικά ή να φτιάξετε γρανίτες. Τιμή 11.5 ευρώ (από 23).

Γι' αυτό μην χάνετε χρόνο. Στείλτε μας μήνυμα (πατήστε το παρακάτω κουμπί) για να τον παραγγείλετε τώρα που η τιμή του είναι τόσο καλή! Δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες.

Θέλω να παραγγείλω!
Τιμή προσφοράς από
€46.00
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Δώσε αστέρια!

MO: 4.5 (ψήφοι: 45)

Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware