Σούπερ προσφορά για τις γιορτές: 50% έκπτωση στις γάστρες της Tupperware

Η Tupperware μας εύχεται καλές γιορτές με μια νέα φανταστική προσφορά: 50% στις γάστρες Νέα Ούλτρα Πλας που είναι απίστευτα χρήσιμες για τα χριστουγεννιάτικα τραπεζώματα.

Η Νέα Ούλτρα Πλας είναι μια σειρά από γάστρες της Tupperware, που είναι οι πλέον κατάλληλες για ψήσιμο στο φούρνο, σε μικροκύματα αλλά και για σερβίρισμα στο τραπέζι. Μπορείτε μέχρι και στο ψυγείο να τις βάλετε όπως είναι με το φαγητό, μια και αντέχουν τα πάντα. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις γάστρες εδώ.

Με τη νέα προσφορά της Tupperware, μπορείτε να αγοράσετε τη Νέα Όλτρα Πλας με 43.5 ευρώ (για τη γάστρα των 2 λίτρων), ενώ η πολύ μεγαλύτερη γάστρα των 5.7 λίτρων διατίθεται στα 68 ευρώ (από 136 ευρώ αρχική τιμή). Η ίδια έκπτωση 50% ισχύει για όλα τα μεγέθη της σειράς Νέα Ούλτρα Πλας. Πρόκειται δηλαδή για πολύ καλή προσφορά, μια και πλέον μπορείτε να αγοράσετε δύο γάστρες (αν θέλετε να κάνετε και ένα ωραίο δώρο) στην τιμή της μιας!

Δείτε τις τιμές της προσφοράς για όλες τις γάστρες της σειράς στο παρακάτω φυλλάδιο. Σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας μήνυμα με την παραγγελία σας άμεσα.  Και μην ξεχνάτε: οι γάστρες της Tupperware είναι αθάνατες, και η εταιρεία το εγγυάται!

Σούπερ προσφορά για τις γιορτές: 50% έκπτωση στις γάστρες της Tupperware

Θέλω να παραγγείλω!
Εκπτωση
50%
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Δώσε αστέρια!

MO: 3.4 (ψήφοι: 13)

Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware