Σούπερ προσφορές 50% της Tupperware για τέλειες βραδιές & έξτρα προσφορές σε σκεύη!

Χειμωνιάζει, άρα καιρός για βραδιές με σπιτικές πίτσες και σνακ! Και η Tupperware μας δίνει τα κατάλληλα εργαλεία να ετοιμάζουμε ξεκούραστα τα ορεκτικά, τα σνακ και τις πίτσες μας αλλά και να τα σερβίρουμε. Παράλληλα, το μενού των προσφορών συμπληρώνεται και με 3 απίθανες ψηφιακές προσφορές για να μαγειρεύουμε εύκολα και γρήγορα.

Στο νέο φυλλάδιο "Pizza Night" της Tupperware, θα βρούμε τα πιο βολικά προϊόντα της εταιρείας για να είμαστε έτοιμοι για τις καλύτερες και πιο ξεκούραστες βραδιές στο σπίτι, ετοιμάζοντας στο πι και φι σπιτικά ορεκτικά, σαλάτες, σνακ και φυσικά τις τέλειες σπιτικές πίτσες! Μπωλ και Πιατέλες, Τιρμπουσόν, Πιεστή Λεμονιού, αποφλοιωτές, δοχεία για το ψυγείο, Mπωλ Αναμείξεως, Πλάστη με Φορμάκια και Πλαστήρι, Γάντι Σιλικόνης, Πινέλο Σιλικόνης, Φύλλο Σιλικόνης με πλαίσιο, Τροχός Πίτσας, και άλλα πολλά.  Όλα σε τιμές στη μισή τιμή (από 10 έως και 29 ευρώ).

Παράλληλα, η εταιρεία δίνει στη μισή σχεδόν τιμή την Χύτρα 3,8λ. Chef Series για να μαγειρέψουμε στα γρήγορα, την Kατσαρόλα 5,8λ. Chef Series Cottage για να ξεχωρίζει το φαγητό μας και το Mούλτι Σεφ για να κόβουμε τα πάντα. Είναι μοναδική ευκαιρία!

Δείτε τα προϊόντα του νέου Bazaar στις παρακάτω εικόνες, με τους κωδικούς και τις τιμές τους. Σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλε μας μήνυμα με την παραγγελία σας! Δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες.

Και μην ξεχνάτε: ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σας, το mytaper.gr σας προσφέρει ως ΔΩΡΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Tupperware!

Φυλλάδιο Tupperware Pizza Night + Ψηφιακές Προσφορές - Οκτ-Νοέ 2021  σελ 2

Φυλλάδιο Tupperware Pizza Night + Ψηφιακές Προσφορές - Οκτ-Νοέ 2021  σελ 3

Φυλλάδιο Tupperware Pizza Night + Ψηφιακές Προσφορές - Οκτ-Νοέ 2021  σελ 4

Φυλλάδιο Tupperware Pizza Night + Ψηφιακές Προσφορές - Οκτ-Νοέ 2021  σελ 5

Φυλλάδιο Tupperware Pizza Night + Ψηφιακές Προσφορές - Οκτ-Νοέ 2021  σελ 6

Φυλλάδιο Tupperware Pizza Night + Ψηφιακές Προσφορές - Οκτ-Νοέ 2021  σελ 7

Θέλω να παραγγείλω!
Εκπτωση
50%
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Βαθμολόγησέ το!
Average: 5 (4 votes)

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware