Φυλλάδιο Tupperware Digital Bazaar "Μαγειρεύουμε με Αγάπη" - Εβδομάδα 6-7 2002

Δείτε το νέο φυλλάδιο Digital Bazaar "Μαγειρεύουμε με Αγάπη" της Tupperware, με 15 προϊόντα καταλόγου για να μαγειρεύετε στο σπίτι στη μισή τιμή αλλά και σούπερ digital offers σε μπωλ, δοχεία, και γουόκ!

Ειδικότερα, στο νέο φυλλάδιο θα βρείτε χρήσιμα προϊόντα για την κουζίνα όπως το μεγάλο Μπωλ Αναμείξεως, το Tρυπητό, την Κανάτα Αναμείξεως, το Μούλτι Σέρβερ 3λ., Σέικερ, το Ντούο Σέρβερ 3.5λ με κουτάλι, την Τυριέρα Σμάρτ, το Τζούνιορ Σεφ, το Ροι 1.1λ, Σπάτουλες και το Σούπερ Σόνικ Μεσαίο των 730ml.

Επίσης, η Tupperware προσφέρει σε πολύ καλές τιμές και τα Ντελίς, Σέικερ Disney, Εξπρέσιον Μπωλ, Μικρά Τουίν Καρδιές, αλλά και το Γίγα Μπωλ!

Στο ίδιο φυλλάδιο θα βρείτε και δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες: ένα Σετ με 5 Μόντουλαρ Οβάλ με έκπτωση 69% αλλά και το Γουόκ 4,2λ. Chef Series με έκπτωση 50%!

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να δείτε το φυλλάδιο σε μορφή PDF τα προϊόντα της προσφοράς με τους κωδικούς και τις τιμές τους. Σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλε μας μήνυμα με την παραγγελία σας! Δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες.

Και μην ξεχνάτε: Με κάθε παραγγελία σας, το mytaper.gr σας προσφέρει ως δώρο και άλλα προϊόντα Tupperware!

Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware