Εχουν εγγύηση τα προϊόντα Tupperware;

Αν θέλετε να μάθετε για την εγγύηση που καλύπτει τα προϊόντα της Tupperware, είστε στο σωστό μέρος! 

Η σύντομη απάντηση για το αν έχουν εγγύηση τα προϊόντα Tupperware είναι "ναι". Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις (ειδικά για πλαστικά δοχεία και μπουκάλια), η Tupperware είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα των προϊόντων της που παρέχει στους καταναλωτές (εσάς!), εγγύηση εφ' όρου ζωής του προϊόντος.

Για την ακρίβεια, η εγγύηση της Tupperware καλύπτει τα καταναλωτικά προϊόντα της, δηλαδή αυτά που χρησιμοποιούνται για μη-εμπορική χρήση, και αφορά το εξής: η εταιρεία εγγυάται ότι το προϊόν που αγοράζετε δεν θα σπάσει, δεν θα αλλοιωθεί, δεν θα ξεθωριάσει και δεν θα χαλάσει για όλη τη ζωή του. Αν συμβεί το αντίθετο, η Tupperware θα κάνει κάθε προσπάθεια για αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. Αν, λόγω μη διαθεσιμότητας, δεν υπάρχει το ίδιο ακριβώς προϊόν, τότε θα σας δοθεί ένα παρόμοιο προϊόν. 

Στην πράξη, όταν αγοράζετε ένα δοχείο Tupperware, ξέρετε ότι έχει την κορυφαία ποιότητα και δεν θα χαλάσει ποτέ αν το χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Άλλωστε, πιθανώς να έχετε ακούσει κι εσείς από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες σας το κλασικό: "τα τάπεργουερ είναι αθάνατα".  Αυτές κάτι παραπάνω ξέρουν...

Παραγγελία Tupperware
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας
Κατάλογος Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware