Κοντι πρες, Δοχείο για το μέλι της Tupperware

Κοντι πρες, το δοχείο για το μέλι ή αλλιώς η μελιέρα της Tupperware!

Η χωρητικότητα του Κόντι Πρες είναι 360 ml και είναι ένα δοχείο που αποτελεί την καλύτερη λύση για να σερβίρετε μέλι, σιρόπι, καραμέλα, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα και όλα αυτά χωρίς να λερωθείτε!

Είναι διαφανές για να φαίνεται το περιεχόμενό του και έχει μοντέρνο εργονομικό κάλυμμα!

Το νέο καλύμμα σχεδιάστηκε εκ νέου και έιναι υδατοστεγές, ενώ η σιλικόνη που περιέχει στο στόμιο ροής το κάνει μοναδικό, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος να στάξει κανένα υγρό. Επιπλέον μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα ροής καθώς και την κατεύθυνση.

Αυτή η μελιέρα της Tupperware, η οποία στα αγγλικά λέγεται "Tupperware Condiserve Flip Cap Bottle Dispenser", είναι πανεύκολη στην χρήση. Απλά γεμίζουμε με το περιεχόμενο που θέλουμε, γυρίζουμε ανάποδα και πιέζουμε.

Βάλτε μέλι στην φρουτοσαλάτα ή το γιαούρτι σας. Προσθέστε κέτσαπ ή και μουστάρδα στο μπέργκερ σας! Γαρνίρετε με σιρόπι το παγωτό σας! Ετοιμάστε σπιτικές σάλτσες και σερβίρετε με το Κόντι πρες. 

Μόλις σερβίρετε απλά κλείστε το κάλυμμα και το περιεχόμενο θα μείνει φρέσκο μέσα στο δοχείο.

Όταν το περιεχόμενο είναι λίγο ή τελειώνει, μπορείτε να τοποθετήσετε το δοχείο ανάποδα ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλο χωρίς να μείνει μέλι ή ό,τι άλλο έχετε βάλει μέσα στο δοχείο και δεν μπορεί να βγει! Δηλαδή κάνετε οικονομία.

Τέλος το Κόντι Πρες πλένεται άφοβα στο πλυντήριο πιάτων!

 

Θέλω να παραγγείλω!
Βαθμολόγησέ το!
Average: 4.3 (449 votes)
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας
Κατάλογος Tupperware
Ανοιξη-Καλοκαίρι 2023

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware