Τηγάνια Chef Series

Φανερώστε τον Chef που κρύβεται μέσα σας με αυτό το μοναδικό Μαγειρικό Σκεύος της Tupperware.

Όλα τα τηγάνια της Tupperware είναι ιδανικά για ψήσιμο ψαριού, κρέατος, λαχανικών αλλά και για προετοιμασία σαλτσών. Με τα τηγάνια Chef Series θα μεγαλουργήσετε αφού σας επιτρέπουν να ετοιμάζετε γρήγορα και εύκολα πολλές καλές συνταγές, όπως για παράδειγμα:

Χαρακτηριστικά

Τα τηγάνια διαθέτουν βάση πέντε στρώσεων, από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 και αλουμίνιο, που σας δίνει τη δυνατότητα να προθερμάνετε τη βάση για 1-2 λεπτά κατά την ετοιμασία συνταγών με χαμηλά λιπαρά.

Το κάλυμμα διατηρεί το φαγητό σας ζουμερό κατά το μαγείρεμα και αποτρέπει το πιτσίλισμα!

Το χερούλι των καλυμμάτων είναι εύκολο στο κράτημα και παραμένει δροσερό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Έχουν εξαιρετική θερμοαγώγιμη ιδιότητα, ώστε η θερμότητα να διαχέεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια και να θερμαίνεται γρήγορα.

Τα υλικά κατασκευής εξασφαλίζουν την ομοιόμορφη και πιο αποτελεσματική μετάδοση της θερμότητας από κάθε είδους μαγειρική επιφάνεια (γκαζιού, ηλεκτρική, κεραμική και επαγωγική).

Τα τηγάνια Chef Series είναι κατάλληλα για χρήση σε όλες τις εστίες, αλλά και σε παραδοσιακό φούρνο -- χωρίς όμως το γυάλινο κάλυμμα!

Πολλά τηγάνια, απεριόριστες χρήσεις

Τηγάνι 24 εκ.

Το Τηγάνι 24 εκ. συνοδεύεται από γυάλινο κάλυμμα που βοηθά στο να μαγειρεύονται οι τροφές με τα υγρά τους ενώ αποφεύγονται τυχόν πιτσιλίσματα.

Τηγάνι 28 εκ.

Το Τηγάνι 28 εκ. συνοδεύεται από γυάλινο κάλυμμα. Διαθέτει βάση από ατσάλι που σας δίνει τη δυνατότητα να προθερμάνετε τη βάση για 1-2 λεπτά κατά την παρασκευή συνταγών με χαμηλά λιπαρά.

Τηγάνι 36 εκ.

Το Τηγάνι 36 εκ. συνοδεύεται από γυάλινο κάλυμμα. Εχει μεγάλο πάτο με κεκλιμμένες πλευρές που το κάνουν ιδανικό για προετοιμασία μεγάλων μερίδων φαγητού. Είναι ιδανικό για να φτιάξετε παέγια!

Υλικό κατασκευής

Τα τηγάνια Chef Series είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 και αλουμίνιο.

Συμβουλές

  • Μην χρησιμοποιείτε το γυάλινο κάλυμμα στον φούρνο.
  • Αφαιρέστε τα υπολείμματα τροφών ή τους επίμονους λεκέδες, βάζοντας τα μαγειρικά σκεύη σε ζεστό νερό με ήπια καθαριστικά.
  • Χρησιμοποιήστε πετσέτες με μικρονήματα της Tupperware για να τρίψετε και να γυαλίσετε την επιφάνειά τους.

 

Chef Series

Δείτε όλον τον κατάλογο Chef Series της Tupperware

 

Θέλω να παραγγείλω!
Βαθμολόγησέ το!
Average: 4.3 (104 votes)
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware