Ντέλι Φλεξ

Το Ντέλι Φλεξ της Tupperware είναι είναι ιδανική λύση για να συντηρείτε τις τούρτες και τα κέικ σας. To ιδανικό δοχείο για σερβίρισμα αλλα και μεταφορά! Απλά περιστρέψτε το και θα έχετε 2 δοχεία σε 1!

Αποτελείται απο ένα δίσκο 30εκ. Ο δίσκος έχει 2 πλευρές. Η μια πλευρά είναι επίπεδη και μπορούν να τοποθετηθούν κεικ ή τούρτες, και η άλλη πλευρά είναι χωρισμένη σε 6 βαθιά χωρίσματα για σερβίρισμα ορεκτικών, ποικιλία τυριών ή φρούτα.

Το Ντέλι Φλεξ διαθέτει κάλυμμα που αυξομειώνεται σε 2 διαφορετικά ύψη. Ετσι σε ένα μόνο δοχείο μπορείτε να διατηρήσετε γλυκά ύψους απο 7,5 εκ. έως 14 εκ. 

Στο κάτω μέρος του δοχείου -εξωτερικά- υπάρχουν προεξοχές για να στέκεται σωστά. Το κάλυμμα εφαρμόζει και στις 2 πλευρές του δίσκου και προστατεύει το περιεχόμενο στο ψυγείο ή στον πάγκο της κουζίνας.

Υλικά και διαστάσεις

Το Ντέλι Φλεξ είναι κατασκευασμένο από ασφαλές, ανθεκτικό αλλά και ανακυκλώσιμο υλικό και θα το κρατήσετε μια ζωή. Είναι κατάλληλο για το πάρτυ ή την εκδρομή.

Εξωτερικές διαστάσεις: διάμετρος βάσης 35 εκ.  διάμετρος καπακιού 31 εκ. Το Ψηλό Ντέλι Φλεξ έχει ύψος 20 εκατοστά ενώ το Χαμηλό Ντέλι Φλεξ έχει ύψος 13.5 εκατοστά.

Θέλω να παραγγείλω!
Βαθμολόγησέ το!
Average: 4 (8 votes)
Tupperware
Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware