Κατάλογος Tupperware Φθινόπωρο - Χειμώνας 2019

Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος της Tupperware με τα αθάνατα προϊόντα για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2019/

Στον νέο κατάλογο της εταιρείας μπορείτε να δείτε όλα τα φανταστικά προϊόντα της Tupperware, μαζί με τις τιμές τους, που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συσκευασίες μιας χρήσης. Από τα κλασικά δοχεία Κρύσταλ Μπωλ, Ντέλι Φλέξ, Κόντισερβ, Αλέγκρα Σετ και Ντελισιέ, μέχρι Σετ Κοκτέιλ και ειδικά εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και διασκεδαστική!

Δείτε για παράδειγμα το καταπληκτικό Κρουασάν Πάρτυ για να φτιάχνετε τα κρουσάν σας πανεύκολα. Και φυσικά τα κλασικά Ρολ Πρες, τις Φόρμες σιλικόνης (και το νέο ταψάκι σιλικόνης) για ψήσιμο φαγητών και γλυκών.

Για μαγειρέματα, σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τις δυνατότητες που δίνουν οι γάστρες Ούλτρα Πλας, οι οποίες έρχονται σε διάφορα μεγέθη, από 2 λίτρα μέχρι 5.7 λίτρα!

Και επειδή δεν θέλουμε να ξεμένουμε από χρόνο, δείτε και τα προϊόντα για μικροκύματα της Tupperware, όπως τα Μάικρο Μούλτι, τα φορμάκια Κρύσταλ Γουέιβ, τα Μάικρο Πλας και Μάικρο Ρυζιού, και η Μάικρο Χύτρα Ταχύτητας. Για παράδειγμα, με τα Μάικρο Γκριλ μπορείτε να ψήσετε εύκολα και γρήγορα κρέας, ψάρι, λαχανικά σε λιγότερο από 20 λεπτά. Στον κατάλογο θα βρείτε και όμορφες συνταγές για να ετοιμάσετε το φαγητό σας στα μικροκύματα αντί να παραγγείλετε απ' έξω. Είναι και πιο οικονομικό και πιο υγιεινό!

Και μην ξεχνάτε! Τα δοχεία και τα τάπερ της Tupperware φημίζονται για την αντοχή τους, τα έχετε «για μια ζωή» και τα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλετε κι εσείς όλοι στην προστασία του περιβάλλοντος ενώ εξοικονομείτε χρήματα!

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε τον κατάλογο Tupperware Φθινόπωρο - Χειμώνας 2019.

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware