Κατάλογος Tupperware Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021

Κυκλοφόρησε ο νέος επίσημος κατάλογος της Tupperware με τα προϊόντα για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021. Στον νέο κατάλογο των 76 σελίδων της εταιρείας μπορείτε να δείτε τη νέα συλλογή προϊόντων της Tupperware, μαζί με τις τιμές τους.

Πατήστε το κουμπί στο τέλος του κειμένου για να ξεφυλλίσετε τον νέο κατάλογο!

Πάνω από 75 χρόνια, η Tupperware προσφέρει οικολογικές λύσεις οι οποίες έχουν στόχο τη μείωση και κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης. Τα προϊόντα της είναι ποιοτικά και φημίζονται για την αντοχή τους. Θα τα κρατήσετε για μια ζωή, και θα τα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.

Αγοράζοντας προϊόντα Tupperware συμβάλλετε στη μείωση των απορριμάτων αλλά και στην ανακύκλωση μια και όλα τα προϊόντα του καταλόγου είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε κι εσείς όλοι στην προστασία του περιβάλλοντος ενώ εξοικονομείτε χρήματα! Για παράδειγμα, με τα best seller και οικολογικά Μπουκάλια Νερού με ή χωρίς στόμιο κάνετε οικονομία και αποκτάτε ποιοτικά δοχεία για όλες τις ώρες (εργασία, σχολείο, βόλτα).

Ξεφυλλίστε το νέο κατάλογο και ανακαλύψτε αγαπημένα προϊόντα που συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη μας.

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε τον κατάλογο Tupperware Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021. Επιλέξτε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας μήνυμα με την παραγγελία σας.

Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας
Κατάλογος Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware