Μεγάλο Bazaar της Tupperware με τιμές από 10 ευρώ!

Τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσετε αγαπημένα προϊόντα της Tupperware είτε για το σπίτι είτε για δώρο, σε πολύ οικονομικές τιμές, καθώς η Tupperware κάνει νέες προσφορές με το Bazaar Ιανουαρίου!

Στο νέο φυλλάδιο της Tupperware Bazaar Ιανουαρίου 2020, θα βρείτε δοχεία, μπωλ, μπουκάλια και άλλα χρήσιμα και αθάνατα εργαλεία για μαγειρική και ζαχαροπλαστική από 10 έως και 25 ευρώ! Είναι μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε σε πολύ καλή τιμή δοχεία για το κολατσιό όπως τα Μικρά Τουίν, μπωλ για ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων, μπουκάλια νερού για το σχολείο και τη δουλειά, ανθεκτικά μπωλ για το μεσημεριανό φαγητό, μικρά και μεγάλα δοχεία για να αποθηκεύετε τρόφιμα και υλικά, κομψές σαλατιέρες όπως το Πρίσμα Μπωλ των 3.5λ ή το Αλέγκρα Μπωλ των 5λ και πολλά ακόμα!

Πατήστε εδώ για να δείτε το φυλλάδιο Bazaar Ιανουαρίου της Tupperware σε μορφή PDF ή δείτε τις προσφορές του φυλλαδίου απευθείας στις παρακάτω εικόνες.

Προσοχή: Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 21 Ιανουαρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Μην ξεχάσετε να σημειώσετε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Πατήστε το κουμπί στο τέλος του άρθρου για να μας στείλετε την παραγγελία σας αμέσως.

Δείτε πληροφορίες για τις παραγγελίες εδώ.

Νέες προσφορές της Tupperware από 10 ευρώ!

Νέες προσφορές της Tupperware από 10 ευρώ!

Νέες προσφορές της Tupperware από 10 ευρώ!

Νέες προσφορές της Tupperware από 10 ευρώ!

Μην ξεχάσετε να δείτε τις υπόλοιπες προσφορές του Ιανουαρίου 2020 που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο Δώρων και Προσφορών για Επιδείξεις Tupperware!

 

 

Θέλω να παραγγείλω!
Τιμή προσφοράς από
€10.00
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Δώσε αστέρια!

MO: 3.1 (ψήφοι: 76)

Tupperware
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware