Πάρτε μια γεύση από τον Νέο Κατάλογο της Tupperware με σούπερ προσφορές!

Η Tupperware βγάζει νέο κατάλογο σε λίγες ημέρες, και μας δίνει μια γεύση με μοναδικές προσφορές στα νέα προϊόντα που θα δούμε στον νέο κατάλογο της. Τρέξτε να προλάβετε.

Αναλυτικότερα, στο νέο φυλλάδιο της Tupperware "Γεύση από τον Νέο Κατάλογο" θα βρείτε σε πολύ οικονομικές Μπουκάλια Νερού σε νέα σχεδίαση, Ποτήρια Eco+ με sleeve, Αλόχα ποτήρια σε νέα χρώματα, τα ανανεωμένα σκούπ παγωτού και πιεστής, την Άρτιστ Κανάτα με φίλτρο, το αγαπημένο Ντέλι Φλεξ, δοχεία με χωρίσματα και δοχεία φαγητού Eco+,  Μούλτι Στόρερ αλλά και κλασικά και αγαπημένα προϊόντα όπως το Μάτζικ Σεφ, το δοχείο κατάψυξης 2.25λ, το Στόρερ για σκόρδα και άλλα πολλά.

Επίσης, στις digital προσφορές της εβδομάδας θα βρείτε: σετ Δοχεία Κόμπακτ 850ml (2) & 1,9λ με έκπτωση πάνω από 50%, αλλά και την Σωτέζα Chef Series και την Χύτρα 3,8λ. Chef Series σε προνομιακές τιμές.

Δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα Tupperware που βρίσκονται στην προσφορά στις παρακάτω εικόνες με τους κωδικούς και τις τιμές τους. Σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας μήνυμα με την παραγγελία σας! Δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες.

Και μην ξεχνάτε: με κάθε παραγγελία σας, το mytaper.gr σας προσφέρει δώρα κι άλλα προϊόντα Tupperware!

Tupperware "Γεύση από τον Νέο Κατάλογο" σελ 2

Tupperware "Γεύση από τον Νέο Κατάλογο" σελ 3

Tupperware "Γεύση από τον Νέο Κατάλογο" σελ 4

Tupperware "Digital Offer"

Tupperware Χύτρα Chef Series

Tupperware Σωτέζα Chef Series

Θέλω να παραγγείλω!
Τιμή προσφοράς από
€10.00
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Βαθμολόγησέ το!
Average: 5 (2 votes)
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας
Κατάλογος Tupperware
Ανοιξη-Καλοκαίρι 2023

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware