Καλαμάκια Eco Straw της Tupperware

Τα επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια Eco Straw της Tupperware ήρθαν για να σταματήσουμε μια και καλή να χρησιμοποιούμε καλαμάκια μιας χρήσης!

Σε πολλές χώρες, τα καλαμάκια μιας χρήσης έχουν καταργηθεί μια και δεν ανακυκλώνονται και μολύνουν το περιβάλλον. Σταδιακά αυτό θα γίνει και στην χώρα μας! Γι' αυτό η Tupperware μας δίνει τη λύση με τα νέα οικολογικά καλαμάκια Eco Straw!

Τα καλαμάκια Eco Straw είναι κατασκευασμένα απο ένα νέο οικολογικό πλαστικό υλικό υψηλής αντοχής και ποιότητας, το Eco Plus. Δηλαδή πρόκειται για επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια τα οποία μπορείτε να παίρνετε μαζί σας παντού!  Με ένα πλύσιμο και καθάρισμα με το ειδικό βουρτσάκι είναι σαν καινούρια.

Tupperware Eco Straw

Με μοντέρνο σχεδιασμό και σε υπέροχο χρώμα, τα καλαμάκια Eco Straw θα σας συντροφεύουν στο σπίτι, στο γραφείο , στη βόλτα και ακόμη στην καφετέρια και το εστιατόριο! 

Το κάθε καλαμάκι αποτελείται απο 2 μέρη, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους. Το πάνω μέρος είναι 18 εκατοστά, ενώ αν προσθέσουμε και το κάτω μέρος τότε το συνολικό μήκος φτάνει τα 25εκ. Άρα χωράει σε όλα τα ποτήρια!

Η άκρη του είναι καμπυλωτή και ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και απο παιδιά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν.

Και όπως είπαμε για τον καθαρισμό τους η Tupperware προέβλεψε και δημιούργησε την ειδική βούρτσα η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τα καλαμάκια Eco straw!

Και επειδή ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, η εταιρεία δημιούργησε ένα υπέροχο σετ! 

Τέσσερα επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια Eco straw και η βούρτσα καθαρισμού μέσα σε μία υπέροχη θήκη μεταφοράς!

Καλαμάκια eco straw της Tupperware

Θέλω να παραγγείλω!
Βαθμολόγησέ το!
Average: 4.3 (107 votes)
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας
Κατάλογος Tupperware
Ανοιξη-Καλοκαίρι 2023

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware