Ανοιξιάτικο Bazaar και έξτρα προσφορές, με έκπτωση 50% από την Tupperware

Τρέξτε να προλάβετε τις νέες ανοιξιάτικες προσφορές της Tupperware για την κουζίνα, το σπίτι και τη βόλτα σας! Εκπτώσεις 50% (και σε ορισμένες περιπτώσεις παραπάνω!) σε προϊόντα του καταλόγου αλλά και επιπλέον digital offers που θα σας απογειώσουν!

Αναλυτικότερα, στο νέο φυλλάδιο bazaar της Tupperware "Hello Spring" θα βρείτε σε προσφορές Μπωλ σε διάφορα μεγέθη, Ντελίς, Ντελισιέ, Οβάλ Σέρβερ, Κάνιστερ, Κόντι Πρες, Ποτήρια, Δοχεία Φαγητού, Παγούρι Νερού, Μπουκάλι Νερού, Αλόχα Πιάτα και άλλα πολλά. Όλα με έκπτωση έως και 60%!

Επίσης, η Tupperware έχει βάλει σε προσφορά -50% τις ολόκληρες σελίδες 11 και 55 του καταλόγου, όπου θα βρείτε Μόντουλαρ Οβάλ και Τετράγωνα, Ροί, Σετ Μπαχαρικών, Κορνέ Πάρτυ και το διάσημο Σπατζλ Πάρτυ για τα ζυμαρικά σας!

Στα digital offers της Tupperware, θα βρείτε Σετ Μαχαιροπίρουνα σε απίθανες τιμές αλλά και τη μεγάλη Χυτρα 7.7 Chef Series για την κουζίνα σας!

Και μην ξεχνάτε τις Προσφορές του Μήνα που ισχύουν για όλον τον Μάρτιο θα βρείτε σε πολύ καλές τιμές: Κανάτες Σλιμ, Βασικά Κάνιστερ, Μίνι Μόντουλαρ, Μόντουλαρ Μπωλ, Φόρμα Σιλικόνης για στικς και Μούλτι Στόρερ με Καλαμάκι Eco Straw!

Δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα Tupperware που βρίσκονται στην προσφορά στις παρακάτω εικόνες με τους κωδικούς και τις τιμές τους. Σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας μήνυμα με την παραγγελία σας! Δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες.

Και μην ξεχνάτε: με κάθε παραγγελία σας, το mytaper.gr σας προσφέρει δώρα κι άλλα προϊόντα Tupperware!

Spring Bazaar 2022 - σελ 2

Spring Bazaar 2022 - σελ 3

Spring Bazaar 2022 - σελ 4

Spring Bazaar 2022 - σελ 5

Προϊόντα καταλόγου με έκπτωση 50% - σελ 1

Προϊόντα καταλόγου με έκπτωση 50% - σελ 2

Tupperware digital offers, Εβδομάδα 13 - σελ. 1

Tupperware digital offers, Εβδομάδα 13 - σελ. 2

Προσφορές Μαρτίου 2022

Προσφορές Μαρτίου 2022

Θέλω να παραγγείλω!
Εκπτωση
50%
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Βαθμολόγησέ το!
Average: 5 (6 votes)
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware