Επιλεγμένα προϊόντα του βασικού καταλόγου με έκπτωση 50% και έξτρα προσφορές!

Η Tupperware αποφάσισε να μας γλυκάνει βάζοντας σε προσφορά επιλεγμένα προϊόντα του βασικού καταλόγου με έκπτωση 50% αλλά και δίνοντάς μας επιπλέον προσφορές. Δείτε αναλυτικά στις εικόνες και τρέξτε να προλάβετε!

Καταρχάς, έχουμε -50% σε ολόκληρες σελίδες του βασικού καταλόγου. Επίσης, να ξέρετε ότι στο φυλλάδιο "Προϊόντα για τα Μικροκύματα" είναι σε προσφορά τα καλύτερα προϊόντα για φούρνο μικροκυμάτων ενώ στο φυλλάδιο για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού θα βρείτε μπουκάλια νερού και ισοθερμικά με έκπτωση 50%. Ακόμα, στις digital προσφορές υπάρχουν η Χύτρα Chef Series Cottage και η Σωτέζα Chef Series, σε απίθανες τιμές.

Τέλος, στις Προσφορές του Μήνα που ισχύουν για όλον τον Μάρτιο θα βρείτε σε πολύ καλές τιμές: Κανάτες Σλιμ, Βασικά Κάνιστερ, Μίνι Μόντουλαρ, Μόντουλαρ Μπωλ, Φόρμα Σιλικόνης για στικς και Μούλτι Στόρερ με Καλαμάκι Eco Straw!

Δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα Tupperware που βρίσκονται στην προσφορά στις παρακάτω εικόνες με τους κωδικούς και τις τιμές τους. Σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας μήνυμα με την παραγγελία σας! Δείτε περισσότερα για τις παραγγελίες.

Και μην ξεχνάτε: με κάθε παραγγελία σας, το mytaper.gr σας προσφέρει δώρα κι άλλα προϊόντα Tupperware!

Σελίδες με προσφορές από τον βασικό κατάλογο

Δείτε το φυλλάδιο "Προϊόντα για τα Μικροκύματα" της Tupperware με τα καλύτερα προϊόντα του καταλόγου για να μαγειρέψετε ή να ζεστάνετε φαγητό στο φούρνο μικροκυμάτων

Δείτε το φυλλάδιο "Προϊόντα για τα Μικροκύματα" της Tupperware με τα καλύτερα προϊόντα του καταλόγου για να μαγειρέψετε ή να ζεστάνετε φαγητό στο φούρνο μικροκυμάτων

Μπουκάλια Νερού σε προσφορά

Tupperware Digital Offer - Σωτέζα Chef Series - Εβδ. 11/2022

Tupperware Digital Offer - Χύτρα Chef Series Cottage - Εβδ. 11/2022

Tuppeware Προσφορές του Μήνα: Μάρτιος 2022

Tuppeware Προσφορές του Μήνα: Μάρτιος 2022 σελ 2

 

Θέλω να παραγγείλω!
Εκπτωση
50%
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Βαθμολόγησέ το!
Average: 3.7 (3 votes)
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware