Σούπερ Προσφορά: Τηγάνι Chef Series 36 εκ. για παέγια μόνο 140€!

Η Tupperware προσφέρει σε απίθανη μισή τιμή το Τηγάνι Chef Series 36 εκ., ιδανικό για παέγια και να μαγειρεύετε μεγάλες μερίδες φαγητού.

Αν ψάχνετε ένα σκεύος για να φτιάχνετε την ισπανική παέγια αλλά και πολλές άλλες ωραίες και εύκολες συνταγές, τότε αυτή η σούπερ προσφορά της Tupperware σας ενδιαφέρει!

Γιατί τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Τηγάνι Chef Series 36 εκ. με μόνο 140 ευρώ (από αρχική τιμή 360 ευρώ)!

Με το τηγάνι αυτό θα μεγαλουργήσετε αφού μπορείτε να ετοιμάζετε γρήγορα και εύκολα πολλές συνταγές, όπως για παράδειγμα ριζότο με λαχανικά, μπριζόλες, ζυμαρικά με θαλασσινά, γεμιστά, ψάρι για υγιεινή διατροφή, και φυσικά την παραδοσιακή ισπανική παέγια!

Όλα τα τηγάνια Chef Series της Tupperware διαθέτουν βάση πέντε στρώσεων, από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 και αλουμίνιο, που σας δίνει τη δυνατότητα να προθερμάνετε τη βάση για 1-2 λεπτά κατά την ετοιμασία συνταγών με χαμηλά λιπαρά. Δείτε περισσότερα για τα τηγάνια Chef Series.

Δείτε αναλυτικές πληφορορίες για το Τηγάνι Chef Series 36 εκ. στην παρακάτω εικόνα. Κι αν «ψήνεστε» στείλτε μας μήνυμα για να το παραγγείλετε τώρα που η τιμή του είναι τόσο χαμηλή!

Τηγάνι Chef Series 36 εκ. της Tupperware, ιδανικό για παέγια και όχι μόνο!

 

Θέλω να παραγγείλω!
Τιμή προσφοράς από
€140.00
Ημερομηνίες προσφοράς
Ισχύει έως
Βαθμολόγησέ το!
Average: 4.3 (22 votes)
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook και μάθε γρήγορα για τις Tupperware προσφορές μας

Tupperware που αγαπήσαμε

Δημοφιλή Tupperware